Massage

Volledig tot rust komen met een massage bij salon Bellissimo Beauty in Lelystad. Massage is een van de oudste geneeskundige behandeling die we kennen. Veel namen voor de gebruikelijk massagetechnieken zijn aan het Frans ontleend: effleureren, petrisseren, frictioneren, vibreren, tapotements. Deze vijf handgrepen worden in de hele geschiedenis van de massage beschreven. Vandaar dat de massagevorm waarbij deze vijf handgrepen worden toegepast, klassieke massage wordt genoemd. Deze massagevorm volgt de ontwikkeling van de westerse geneeskunde. De klassieke massage bestaat onder andere uit ontspanningsmassage en massage die op een betere doorbloeding is gericht. Klassieke massage wordt ook gebruikt om uw lichaam en geest met elkaar in evenwicht te brengen, zodat stress en spanning verdwijnen of voorkomen worden.

Klassieke massage

Klassieke massage kan worden toegepast bij:

Prijzen van onze massage

Massage Prijs
Ontspanningsmassage (30 min) € ​29,95

Wat onze klanten zeggen

Twee weken terug heb ik een heerlijke massage gehad bij Bellissimo Beauty. Na een stressvole periode op mijn werk was ik echt toe aan wat ontspanning. De masseuse wist de vinger op de zere plek te leggen en bracht mij helemaal tot rust. Met een sereen achtergrond muziekje en heerlijke kruidenolie waande ik me even helemaal weg. Dit was 45 minuten genieten! - Lonneke (Lelystad)

Ik bezoek salon Bellissimo Beauty regelmatig voor een heerlijke massage en elke keer weer is het genieten. De grepen zijn fijn en de sfeer is goed. Dit is hoe een ontspanningsmassage bedoeld is! - Theo

Ik raad een massage bij Bellissimo Beauty helemaal aan. Sasja weet precies wat nodig is om je volledig te laten ontspannen. De afgelopen keer ben ik een half uur gemasseerd, na afloop heb ik direct een afspraak gemaakt voor de volgende maand. Maar nu voor 45 minuten! Ik liep helemaal zen naar buiten, top! - Marga (Lelystad)

Boek een massage

Boek eenvoudig een behandeling