Tijdelijk gesloten


Wegens zwangerschapsverlof is de salon tijdelijk gesloten.

Vanaf 6 november zullen wij weer open gaan. U kunt uw afspraak alvast inplannen via de site!

Maak een afspraak

Gezichtsbehandeling Magnifico

Een zeer luxe en complete gezichtsbehandeling waar in 90 minuten alles meegenomen wordt. De huidanalyse en behandeltechnieken zorgen voor een compleet op maat gemaakte gezichtsbehandeling, die afgestemd wordt op de individuele omstandigheden en behoeften van uw huid op dat moment en zal bij iedere bezoek aan de salon variëren. Hierbij wordt bij elk bezoek bijgehouden wat er die dag gedaan is en welke eventuele bijzonderheden er zijn. Als extra worden de wenkbrauwen geëpileerd, indien nodig de bovenlip geharst en een heerlijke gezichtsmassage gegeven. Kortom, een zeer complete behandeling waarbij u niets te kort zult komen.

  • Huidanalyse
  • Reiniging met borstelapparaat
  • Dieptereiniging verwijderen van onzuiverheden
  • Stoombehandeling met oogkompres
  • Keuze uit; Epileren of harsen bovenlip
  • Massage gezicht/hals/decolleté
  • Masker
  • Handmassage met een heerlijke handcrème
  • Dagverzorging

De gezichtsbehandeling Bellissimo duurt 90 minuten en boekt u al vanaf €55,-.

Boek nu voor slechts €55,-

De gezichtsbehandeling

Hieronder vindt u een overzicht met een uitleg bij elke onderdeel van de gezichtsbehandeling Magnifico.

Huidanalyse:

Er wordt aandachtig naar de huidconditie gekeken en een huidtype bepaald. Er wordt gevraagd naar eventuele klachten, wensen en allergieën. Na aanleiding van de analyse wordt er gekeken welke producten en wat voor behandeling het beste past bij uw huid.

Reiniging met borstelapparaat:

Door middel van een mild reinigingsproduct afgestemd op uw huidtype wordt de huid oppervlakkig gereinigd. Vuil en make-up worden hiermee verwijderd. Er kan gekozen worden te reinigen met een borstelapparaat dit hangt echter af van uw huidconditie en huidtype.

Dieptereiniging (Verwijderen van onzuiverheden):

Hierbij wordt de huid nagekeken op onzuiverheden zoals mee-eters en gerstekorrels en jeugd puistjes. Een dieptereiniging houdt letterlijk in een reiniging in de diepte.

Stoombehandeling met oogkompres:

Een stoombehandeling d.m.v. een waterdampapparaat verspreidt een fijne nevel stoom. De warme stoom die het apparaat voortbrengt laat de poriën openen en bevordert de doorbloeding en na 15 tot 20 minuten stomen zal ook de huid voorverweken. Daarna zijn de onzuiverheden eenvoudiger verwijderen.
Deze methode is vooral geschikt voor de vette, onzuivere huid, de slecht doorbloede huid en de vochtarme huid.

Epileren:

Hierbij wordt er door het gebruik van het pincet een model gecreëerd in de wenkbrauwen en hierbij de overtollige haartjes verwijderd. Er wordt gekeken naar de gezichtsvorm om zo de perfecte vorm en model van de wenkbrauwen te creëren.

Harsen bovenlip:

Harsen is het verwijderen van overtollig gezichtsbeharing door middel van hars/wax. Voor het gezicht wordt er gebruik gemaakt van een milde kalmerende hars. Het voordeel van harsen is dat de haar in zijn geheel verwijderd wordt waardoor het gemiddeld 38 weken zal duren voordat de haar weer is aangegroeid. Het aangroeien van de haar gebeurt wel met een zachte haarpunt zodat je in tegenstelling tot scheren geen last zult hebben van harde stoppels.

Massage:

Een gezichtsmassage wordt gedaan met een crème of een olie. Een gezichtsmassage levert veel voordelen op. Het kan hoofdpijn, stress en spanning verminderen of zelfs wegnemen. Het kalmerende effect wordt veroorzaakt door het verbeteren van de bloedcirculatie in het gebied van de massage. Ook drijft het gifstoffen af, kalmeert het de zenuwen en verlicht het de spierspanning. Bovenal werkt het heerlijk ontspannend.

Masker:

Op basis van uw huidtype en het behandelplan wordt er een masker aangebracht. Door het masker aan te brengen wordt er als het ware een tweede huid over je eigen huid aangebracht. Door deze afsluiting wordt warmte en vocht door de huid vastgehouden, het kan niet meer verdampen zoals het normaal zou doen.

Dit resulteert direct in een betere doorbloeding van de huid waardoor de huidcellen efficiënter van zuurstof worden voorzien, en werkstoffen de huid in dringen. De huidcellen zullen hierdoor actiever worden en zullen direct de onvermijdelijk aanwezige gifstoffen afvoeren. Door het gebruik van een gezichtsmasker raak je ook de losse huidschilfers kwijt en wordt je huid merkbaar gladder.

Dagverzorging:

Als afsluiting wordt er een heerlijke dagcrème aangebracht afgestemd op uw huidtype en de gegeven behandeling.

Maak een afspraak

Boek eenvoudig een behandeling