Tijdelijk gesloten


Wegens zwangerschapsverlof is de salon tijdelijk gesloten.

Vanaf 6 november zullen wij weer open gaan. U kunt uw afspraak alvast inplannen via de site!

Maak een afspraak

Gezichtsbehandeling Gioia

Een basis gezichtsbehandeling van 30 minuten waarbij vooral het reinigen en verzorgen van de huid centraal staat. De producten die worden gebruikt zijn afgestemd op uw huidtype, ook wordt er een advies meegeven voor thuis.

  • Huidanalyse
  • Reiniging
  • Peeling
  • Masker
  • Dagverzorging

De gezichtsbehandeling Gioia duurt 30 minuten en boekt u al vanaf €25,-.

Boek nu voor slechts €25,-

De gezichtsbehandeling

Hieronder vindt u een overzicht met een uitleg bij elke onderdeel van de gezichtsbehandeling Gioia.

Huidanalyse:

Er wordt aandachtig naar de huidconditie gekeken en een huidtype bepaald. Er wordt gevraagd naar eventuele klachten, wensen en allergieën. Na aanleiding van de analyse wordt er gekeken welke producten en wat voor behandeling het beste past bij uw huid.

Reiniging:

Door middel van een mild reinigingsproduct afgestemd op uw huidtype wordt de huid oppervlakkig gereinigd. Vuil en make-up worden hiermee verwijderd.

Peeling:

Een peeling is een intensievere reiniging. Op basis van uw huidtype wordt er gekozen voor een milde of sterkere peeling. Hierbij worden de dode huidcellen van de huid verwijderd, ook stimuleert het de cel vernieuwing. Een peeling maakt de huid egaler en de structuur wordt fijner.

Masker:

Op basis van uw huidtype en het behandelplan wordt er een masker aangebracht. Door het masker aan te brengen wordt er als het ware een tweede huid over je eigen huid aangebracht. Door deze afsluiting wordt warmte en vocht door de huid vastgehouden, het kan niet meer verdampen zoals het normaal zou doen.

Dit resulteert direct in een betere doorbloeding van de huid waardoor de huidcellen efficiënter van zuurstof worden voorzien, en werkstoffen de huid in dringen. De huidcellen zullen hierdoor actiever worden en zullen direct de onvermijdelijk aanwezige gifstoffen afvoeren. Door het gebruik van een gezichtsmasker raak je ook de losse huidschilfers kwijt en wordt je huid merkbaar gladder.

Dagverzorging:

Als afsluiting wordt er een heerlijke dagcrème aangebracht afgestemd op uw huidtype en de gegeven behandeling.

Maak een afspraak

Boek eenvoudig een behandeling